Roger Berenguer, Ilich Bermúdez, Antoni Lliteres
Francesc Blanco – piano

Roger Berenguer – tenor
Nascut a Palma, estudia cant en el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca, amb Toni Aragón. Té catorze anys d’experiència coral cantant als cors de Nins Cantors de Sant Francesc, i als cors Juvenil i Cor d’Òpera de la Fundació Teatre Principal de Palma, amb la conseqüent participació en les temporades d’òpera pròpies del teatre, amb títols com ”Il barbiere di Siviglia”de G. Rossini; ”La Boheme” de G. Puccini; Lakmé de L. Delibes, ”Rigoletto” de G. Verdi, o Carmen de G. Bizet. Interpretacions com a solista en el Requiem de W. A. Mozart amb la direcció de Xavier Gelabert i el cor Ars Antiqua de Manacor; i en l’òpera Le astuzie femminili de D. Cimarosa (òpera d’estudiants del Cosnervatori de Mallorca), en el rol de Filandro; a més de la participació en la sarsuela ”La verbena de la Paloma” de T. Bretón, en el rol de Don Sebastián, amb la direcció de Jose Maria Moreno.

Ilich Bermúdez – tenor

Nascut a Cuba, realitza estudis de cant a l’Instituto Superior de Arte de La Habana amb la soprano Ivette Betancourt. Posteriorment assisteix a les clases magistrals del baríton Sadot Lugones a Madrid.
El 2004 canta con a solista amb el Conjunto Folklórico Canario de la Habana, amb el què realitza gires nacionals i actua a Venezuela.  El 2006 ingressa al coro de la ópera nacional de Cuba on col.labora en els montatges de les òperes Cavalleria Rusticana, Traviata, Madama Butterfly, així com les sarsueles La rosa del Azafrán, Cecilia Valdés i María la O.
El 2010 ingressa al Cor d’Òpera de la Fundació Teatre Principal de Palma on actua a títols com Lakmé, Carmen, La Traviata, La Bohème, Turandot, La flauta Màgica i Aida, cantant com a solista a Luisa Fernanda el 2011 amb l’Orquestra Simfònica de Balears. També actua a les sarsueles El anillo de hierro, doña Francisquita i Luisa Fernanda.
Des de 2011 és profesor de cant a l’acadèmia de música “ADEM”.

Antoni Lliteres – tenor
Neix a Artà, on hi creix en la música popular gràcies a la seva padrina. Allà inicia la seva formació musical, que continua anys més tard al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca amb Antoni Aragón i Joana Llabrés. Cursà el primer curs del Grau Superior al Conservatori del Liceu amb Eduard Giménez i actualment acaba els estudis a Mallorca sota la tutoria de Josep Ribot. També ha rebut classes de Carmen Bustamante, Marta Pujol, David Mason, Amelia Felle i Michelle Wegwart, entre d’altres.
Com a solista, des del 2010 forma part de l’agrupació Fet a casa que ofereix concerts lírics, ha participat al Festival de Música Clàssica de Puigpunyent 2011 organitzat per David Gómez i ha interpretat també part de El Messies de Händel el (2011 i 2012) i el concert de Glòria el 2012, ambdós dirigits per Irina Capriles al Teatre Principal de Palma.
Així mateix, ha cantat la Missa de la Coronació de Mozart dirigit per Felipe Aguirre, i ha col·laborat amb l’orquestra Ars Musicae de Bunyola durant l’estiu del 2012. Properament participarà com a solista a l’òpera La Flauta Màgica de Mozart, organitzada pel Teatre Principal de Palma.

FRANCESC BLANCO-piano
Nascut a Palma de Mallorca el 1970.Va començar els estudis de piano al Conservatori de Balears i el 1993 finalitzà el Grau Superior de piano amb les màximes qualificacions al Conservatori de València, després d’estudiar amb Emili Muriscot a Palma i amb Ramon Coll al Conservatori del Liceu de Barcelona. Posteriorment cursà estudis de perfeccionament amb Imre Rohmann durant dos anys al Mozarteum de Salzburg. Ha realitzat nombrosos concerts tant com a solista o en distintes agrupacions de cambra, posant esment els darrers anys al repertori per a piano a quatre mans i dos pianos actuant a les Illes Balears, Catalunya (Auditori de Caja Madrid, Cripta Gaudí, Auditori d’Horta-Guinardó, Ajuntament i Mercat de Música de Vic) , Itàlia (Associació F. Chopin de Caserta i Gira per Umbria), Àustria (Mozarteum i Schloss Leopoldskron de Salzburg) i Alemanya (gira amb la Deutsch-Französische Kammerorquester), Festival de primavera de Sofia (Bulgaria), Festival Carniola i Festival Tartini d’Slovènia. Ha enregistrat per a Ràdio Nacional, Catalunya Música i TVE-Balears i com a integrant del duet Blanco-Cortès ha editat dos Compact-Disc. El primer per al segell ONA Digital, amb primers enregistraments mundials d’obres de Tintorer, Samper, Mas Porcel i Guinovart i el segon amb obres per a piano sol i la primera edició mundial de l’integral per a piano a quatre mans de F. Chopin per a segell Unió Músics. Ha enregistrat un CD amb primers enregistraments mundials de la música pianística de Pere Tintorer per a segell Unió Músics. Ha actuat com a solista amb la Camerata “Sa Nostra”, Vlaamsee Academy, Orquestra Simfònica de Balears, Deutsch-Französische Kammerorquester i Kammerphillarmonie Baden-Württemberg, interpretant obres per a piano i orquestra de Bach, Mozart, Chopin, Saint-Saens, Poulenc i Bartok. Ha produït i participat a nombrosos concerts pedagògics: el 2001 “El carnaval dels animals” de C. Saint-Saëns. El 2004 el montatge de l’espectacle “Pere i el llop”de Prokofieff i des de 2006 les produccions d’òpera en català “La Flauta Màgica” i “Les noces de Figaro” de Mozart així com “El barber de Sevilla” de Rossini, “Hansel i Gretel” de Humperdinck han aconseguit un gran èxit entre els escolars de Balears. Ha guanyat diversos premis com a solista de piano i en música de cambra arreu de Balears. En el terreny docent, ha estat professor de piano, de música de cambra i actualment d’acompanyament de cant del Conservatori Professional de Música de Mallorca des de 1996 i també profesor del Conservatori Superior de Música i Dansa de les illes Balears de 2005-09.