MENÚ RESTAURANT MICELI. SELVA Reserves 971873784 miceli.es

Preus: 55 €  i 70 € amb maridatge de vins
-Glosa-SAMPER — Rosa
-Non, non-LLOMPART/OLIVER — Consomé de colomí, verdures i vi olorós
-Balada-SAMPER– Pasta fresca amb gambes i camagrocs
-So de Pastera-SAMPER — Pitera d’ànec amb salsa de taronja
-Cançó d’anar de titeres-LLOMPART/OLIVER — Mandarina
-Tonada de ball-LLOMPART/OLIVER — coqueta de xocolata calenta amb gelat de torró

MENÚ BRI RESTAURANT. PALMA  Reserves 971595904 brirestaurant.com

Preu 39 € amb maridatge de vins.

-Aperitiu. GLOSA – SAMPER
-Crema de llentia, farigola llimonera i portobello. TONADA DE BALL. LLOMPART-OLIVER Naia Saugvignon. DO Rueda. Saugvignon blanc.
-Risotto de variat d’herbes fresques. CANÇÓ D’ANAR LES TÍTERES. LLOMPART- OLIVER Pardevalles rosat. DO Tierras de León. Prieto Picudo.
-Ensaïmada farcida de bacallà i pebres. NON NON. LLOMPART- OLIVER Àngel Negre blanc. VT de Mallorca. Viognier.
-Rellom de vedella, tomàtiga confitada al forn, fonoll, torrat de fruits secs i espècies,…ENIGMA. SAMPER Butxet. DO Pla i Llevant. Cabernet.
-Brossat, mel, herbassana i gelat de cirera. SCHERZO. SAMPER Enrique Mendoza Moscatell de la Marina.

CALENDARI
  • Events are coming soon, stay tuned!