amb ravanets i fraules
Amb mongeta fina i albercocs
Amb cap i pota i pèsols
Amb agredolç de nectarines
Amb fruits secs, espècies i merenga
RESERVES Tel. 971500804 i online a www.joanmarcrestaurant.com/reserves/
Menú restaurant Can Calent (Campos)
Entrants Can Calent
Tàrtar de negret, plàtan, panet d’oli i festucs
Coca de pollastre de camp, carxofes i cítrics
Bacallà, patató, tòfona i ou
Floquet de vedella, arròs de marjal i pèsols de bullir
Crema de garrova, coca al safrà i gelat de llimona
Llaminadures dolces
Begudes
Aigua, vi blanc Castell de Santueri
Vi negre Castell de Santueri
Cava Ària de Segura Viuda
Cafè
RESERVES Tel. 971651445 i online a www.miquelcalent.com/reserves/
MENÚ RESTAURANT MICELI. SELVA Reserves 971873784 miceli.es
MENÚ BRI RESTAURANT. PALMA Reserves 971595904 brirestaurant.com
Preu 39 € amb maridatge de vins.
-Aperitiu. GLOSA – SAMPER
-Crema de llentia, farigola llimonera i portobello. TONADA DE BALL. LLOMPART-OLIVER Naia Saugvignon. DO Rueda. Saugvignon blanc.
-Risotto de variat d’herbes fresques. CANÇÓ D’ANAR LES TÍTERES. LLOMPART- OLIVER Pardevalles rosat. DO Tierras de León. Prieto Picudo.
-Ensaïmada farcida de bacallà i pebres. NON NON. LLOMPART- OLIVER Àngel Negre blanc. VT de Mallorca. Viognier.
-Rellom de vedella, tomàtiga confitada al forn, fonoll, torrat de fruits secs i espècies,…ENIGMA. SAMPER Butxet. DO Pla i Llevant. Cabernet.
-Brossat, mel, herbassana i gelat de cirera. SCHERZO. SAMPER Enrique Mendoza Moscatell de la Marina.