MENÚ Joan Marc Restaurant (Inca) TAST DE 5 PLATS
3 SNACKS
MUS SALADA DE GAMBES
amb ravanets i fraules
AT ROCA eco, brut rosat, macabeu i garnatxa
POLLASTRE DE PAGÈS ESCABETXAT
Amb mongeta fina i albercocs
MACABEU eco & bio, macabeu
PIL PIL DE LLUÇ DE PALANGRE
Amb cap i pota i pèsols
7103 Blanc de mantonegro
LLOM DE PORC NEGRE
Amb agredolç de nectarines
CAN AXARTELL, UNO,eco, Merlot, Sirà, Pinot Noir i Callet
CREMA DE LLIMONA
Amb fruits secs, espècies i merenga
VALVERÁN, 20 manzanas
PREUS:  TAST 59€.  TAST + maridatge de vins, 79

RESERVES Tel. 971500804 i online a www.joanmarcrestaurant.com/reserves/

Menú restaurant Can Calent (Campos)

Entrants Can Calent

Tàrtar de negret, plàtan, panet d’oli i festucs

Coca de pollastre de camp, carxofes i cítrics

Bacallà, patató, tòfona i ou

Floquet de vedella, arròs de marjal i pèsols de bullir

Crema de garrova, coca al safrà i gelat de llimona

Llaminadures dolces

Begudes

Aigua, vi blanc Castell de Santueri

Vi negre Castell de Santueri

Cava Ària de Segura Viuda

Cafè

PREU:  62 € amb maridatge de vins inclòs

RESERVES Tel. 971651445 i online a www.miquelcalent.com/reserves/

 

MENÚ RESTAURANT MICELI. SELVA Reserves 971873784 miceli.es

Preus: 55 €  i 70 € amb maridatge de vins
-Glosa-SAMPER — Rosa
-Non, non-LLOMPART/OLIVER — Consomé de colomí, verdures i vi olorós
-Balada-SAMPER– Pasta fresca amb gambes i camagrocs
-So de Pastera-SAMPER — Pitera d’ànec amb salsa de taronja
-Cançó d’anar de titeres-LLOMPART/OLIVER — Mandarina
-Tonada de ball-LLOMPART/OLIVER — coqueta de xocolata calenta amb gelat de torró

MENÚ BRI RESTAURANT. PALMA  Reserves 971595904 brirestaurant.com

Preu 39 € amb maridatge de vins.

-Aperitiu. GLOSA – SAMPER
-Crema de llentia, farigola llimonera i portobello. TONADA DE BALL. LLOMPART-OLIVER Naia Saugvignon. DO Rueda. Saugvignon blanc.
-Risotto de variat d’herbes fresques. CANÇÓ D’ANAR LES TÍTERES. LLOMPART- OLIVER Pardevalles rosat. DO Tierras de León. Prieto Picudo.
-Ensaïmada farcida de bacallà i pebres. NON NON. LLOMPART- OLIVER Àngel Negre blanc. VT de Mallorca. Viognier.
-Rellom de vedella, tomàtiga confitada al forn, fonoll, torrat de fruits secs i espècies,…ENIGMA. SAMPER Butxet. DO Pla i Llevant. Cabernet.
-Brossat, mel, herbassana i gelat de cirera. SCHERZO. SAMPER Enrique Mendoza Moscatell de la Marina.