A Little Night Music – Cabaret, Tango i altres històries

Ina Kancheva – soprano

Ludmil Angelov – piano

25 de gener a les 19:00

Hotel Meliá Palma Marina – format cabaret

Venda online

 

Conferència – col.loqui dins les Jornades Professionals del Festival:
Pauline Viardot i la dona dins el repertori líric

24 de gener a les 18:00. Conservatori Professional de música i dansa de Mallorca

Trailer “A little night music”

Programa A LITTLE NIGHT MUSIC

Stephen Sondheim

Losing My Mind (Follies)

William Bolcom/ Arnold Weinstein

Lady Luck(Cabaret Songs)

Waitin’(Cabaret Songs)

Song of Black Max (Cabaret Songs)

George (Cabaret Songs)

Amor (Cabaret Songs)

Erik Satie/Henry Pacory

Je te veux

George Gershwin/Maurice Whitney

Oh Lady, be good

Frederick Hollander

Wenn ich mir was wünschen dürfte

Kurt Weill

Je ne t’aime pas (Maurice Magre)

Speak low- One touch of Venus (Ogden Nash)

Foolish heart -One touch of Venus (Ogden Nash)

Lost in the stars-Lost in the stars (Maxwell Anderson)

Stephen Sondheim

Send in the clowns (A little night music)

Samuel Barber/James Joyce

Solitary Hotel

Julio César Sánders

Adiós muchachos

Astor Piazzola

Balada para un loco(Horacio Ferrer)

Chiquilin de Bachin(Roberto Goyeneche)

Ariel Ramírez/Mercedes Sosa

Alfonsina y el Mar

Kurt Weill/Roger Fernay

Youkali

Ina Kancheva – soprano

És una artista que inspira i toca al públic amb la seva música. Una cantant d’òpera versàtil que transmet lleugeresa i dóna una expressió sorprenentment alegre a la seva alegria de cantar. L’ampli ventall vocal de la seva dramàtica soprano coloratura es reflecteix en l’extens repertori vocal: des del barroc fins al bel canto fins al Lied. El virtuosisme de la seva veu fa que les parts musicals sonin de manera noble i produeixin interpretacions úniques.
Al principi de la seva carrera, el seu repertori es basa en els grans papers de Verdi, Puccini, Gounod, Bellini i va actuar a la temporada 2002 – 2005 a l’Operapera estatal de Hannover amb papers com Mimi (La Bohème), Gilda (Rigoletto), Violetta Valéry (La Traviata) i Giulietta (I Capuletti e I Montecchi).
Del 2006 al 2011, Ina Kancheva va ser membre del conjunt de l’òpera estatal de Stuttgart. Allà va inspirar-se en nombroses parts importants com Micaela (Carmen), La Comtesse Adèle (Le Comte Ory), Violetta Valéry (La Traviata), Lucio Cinna (Lucio Silla) i d’altres. Va rebre invitacions dels principals teatres d’òpera i va actuar com a convidada com Susanna (Le Nozze di Figaro), Pamina (Die Zauberflöte), Fiordiligi (Cosi fan tutte), Contessa d´Almaviva (Le Nozze di Figaro), Doralice (Il Ricco di un giorno), Elisetta (Il matrimonio segreto), Mimi (La Bohème), Giulia (La scala di seta), Donna Anna (Don Giovanni), Marguerite (Faust), Alice Ford (Falstaff) i van debutar com a Giulietta (I Capuletti ed i Montecchi), Liù (Turandot), Cleòpatra (Giulio Cesare), Celia (Lucio Silla), Semiramide (Semiramide), Mathilde (Guillaume Tell), La Contessa di Folleville (Il viaggio a Reims) i La Comtesse de Fourmoutiers (Le Comte Ory).
Ina Kancheva és una artista excepcionalment versàtil que ha treballat amb orquestres i directors de renom com Sir Neville Marriner, Vasily Petrenko, Emil Tabakov, Adrian Leaper, Cornelius Meister, David Parry, Enrique Mazzola, Manfred Honeck, Alberto Zedda, Gianluigi Gelmetti, Alessandro Vitiello , Jiri Belohlavek, Sebastian Rouland, Johannes Harneit, Julia Jones, Marc Piollet, Julian Reynolds i importants intèrprets barrocs com René Jacobs, Martin Gester, Konrad Junghänel, Ottavio Dantone, Stefano Montanari, Alexis Kossenko, així com amb coneguts dramaturgs i directors com Stanislas Nordey, Albrecht Puhlmann, Sergio Morabito, Gilbert Deflo, Damiano Michieletto, Igor Bauersima, Calixto Bieito, Sebastian Nübling, Karsten Wiegand, Emilio Sagi i Peter Konwitschny.
A més de les seves aparicions en teatres d’òpera com Covent Garden (Londres), La Scala (Milà), The Royal Danish Opera (Copenhaguen), Palau de les Arts Reina Sofia (València), Teatro Filarmonico (Verona), ha estat una convidat regularment a festivals internacionals de música, recentment al Festival de musique Baroque d’Ambronay (França), Festival de Castell de Peralada (Espanya), Landmark Music Festival (Estats Units), Rossini Opera Festival (Itàlia), Festival Misteria Paschalia (Polònia), Festival de Royaumont (França), Festival de música d’Ostrava (República Txeca), Festival Beyttedin (Líban), Festival Barroc Luxuria Europae (Bulgària), Festival Internacional de Música de Primavera de Praga (República Txeca), Festival de Flâneries Musicales de Reims (França).

Ina Kancheva ha rebut nombrosos premis i premis, entre els quals el Centre de Perfeccionament Plácido Domingo (València), el European Opera Center (Manchester), la Fondazione Arena di Verona (Itàlia), la Fondazione Accademia Musicale Chigiana de Siena (Itàlia), el Concurs Internacional de Canto Montserrat Caballé ( Andorra / Espanya), Concerts DEBUT (Alemanya), Concurs internacional de música Gian Battista Viotti (Itàlia), Concurs nacional Pancho Vladigerov (Bulgària), “Músic de l’any 2002″ de la ràdio nacional búlgara, música clàssica i artistes joves (Bulgària), Concurs Internacional Manuel Ausensi Barcelona (Espanya), Premi Spiros Argiris (Itàlia), Young Music Talents (Bulgària), As.Li.Co. Associazione Lirica e Concertistica (Itàlia) i Concurs Internacional de Cant de Passau (Alemanya).
A més de les seves activitats internacionals d’òpera i concerts, Ina Kancheva ha rebut importants impulsos artístics de reconegudes cantants d’òpera del nostre temps com Krassimira Stoyanova, Anna Tomova-Sintow i Montserrat Caballé i va perfeccionar les seves habilitats musicals a través de les masterclasses de Raina Kabaiwanska, Renato Bruson , Leo Nucci, Anna-Luisa Chova, Gianluigi Gelmetti i Alessandro Vitiello.

El 2016 va llançar el seu CD “Pauline Viardot” a través de Toccata Classics junt amb el pianista Ludmil Angelov, un dels principals intèrprets de Chopin del nostre temps: excel·lents col.lecció musical de la literatura mundial russa, tots compostos per Viardot, així com els arranjaments de les mazurkas de Chopin, que actua durant les seves gires internacionals. En els darrers anys es van publicar nous enregistraments de CD, incloent cançons de Modest Mussorgsky (El viver), una gravació en directe del Gaude Mater Festival 2012 i un àlbum amb àries de Verdi, Puccini, Bellini, Gounod i Donizetti amb l’Orquestra Simfònica Nacional de la ràdio búlgara dirigida per Milen Rachev.

Ina Kancheva es dedica molt a la promoció de joves artistes destacats. Durant anys ha estat recolzant com a directora artística dels projectes de cultura internacional de la Fundació Perspectives Culturals mitjançant la concessió de beques. També és productora i editora de diversos llibres infantils amb música i aposta per l’educació musical primerenca per a joves cantants.

LUDMIL ANGELOV – piano
Neix a Varna, Bulgària. Acaba els seus estudis al Conservatori Estatal de Sofia com a alumne del cèlebre pianista i pedagog Konstantin Stankovich.
Ha estat premiat en concursos com “Senigallia” (Itàlia), “F.Chopin” (Polònia) en el qual va ser el primer pianista búlgar a accedir a la selecció final d’aquest important concurs. El 1990 obté el Primer Premi del concurs “Palm Beach International” (EUA) i el 1994 és proclamat guanyador del Primer Premi del concurs “World Piano Masters” de Montecarlo.
Realitza nombrosos concerts, aconseguint grans èxits en sales com Filharmònica de Berlín, Musikverein de Viena, Concertgebouw d’Amsterdam, “La Scala” de Milà, Lincoln Center de Nova York, “Gaveau” i “Pleyel” de París, “Alte Oper” de Frankfurt, “Hèrcules” de Munic, Palais des Beaux-Arts de Brussel·les, KKL de Lucerna, Òpera de Zuric, Òpera de Montecarlo, Corum de Montpeller, Auditori Nacional de Madrid, Auditori de Barcelona, Palau de la Música de València, Sala ” P. Txaikovski “del Conservatori de Moscou, Auditori KBS de Seül, Filharmònica Nacional de Varsòvia, etc. Ha actuat amb importants orquestres, sota la batuta de cèlebres directors.
Reconegut com un dels millors intèrprets de Chopin a nivell mundial, el 1999 realitza un cicle de 6 recitals en què interpreta l’obra íntegra de Chopin, a Madrid i altres ciutats espanyoles. Repeteix aquest mateix cicle en l’any 2010, al Teatre Maestranza de Sevilla, al Festival Internacional de Santander ia la Sala Filharmònica de Sofia.

Participa en festivals com “Newport Festival”, “La Roque d’Anthéron”, “Chopin and his Europe” de Varsòvia, “Rarities of Piano Music” a Alemanya, “Emilia Romagna Festival” i “PianoEchos” a Itàlia, Festival de Granada , Festival de Santander, Festival Chopin de Valldemossa, etc.

Ha gravat discos per als segells RCA, Gega New, Pentatone, Danacord, Non Profit Music, Hyperion, Toccata Classics, Virginia Records i Vela Records. Un dels seus discos amb obres de Chopin ha estat guardonat amb el Grand Prix du Disque Chopin per l’Institut Nacional F. Chopin de Varsòvia. En 2016 el segell britànic Hyperion va editar un CD de Angelov amb el primer enregistrament mundial del Concert Op. 3 de Moritz Moszkowski, realitzat amb la BBC Orchestra de Glasgow. El manuscrit d’aquesta obra es va considerar perdut en més de 100 anys i va ser descobert en 2013, a la Biblioteca Nacional de Paris. En 2014, ell va elaborar la versió d’aquesta partitura per a la seva primera edició, publicada per l’editorial francesa Symetrie a Lió.

Ludmil Angelov és acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Belles Arts i Ciències Històriques de Toledo. L’any 2011 va rebre la medalla GLÒRIA ARTIS del Ministeri de Cultura de Polònia per la seva extraordinària aportació cap a la cultura polonesa. Imparteix classes com a catedràtic honorífic de la New Bulgarian University a Sofia i classes magistrals arreu del món. Ha estat membre del jurat internacional del Concurs Chopin a Varovia en les seves últimes dues edicions, en els anys 2010 i 2015.