PERE I EL LLOP de Sergei Prokofiev amb Carlos Gramaje

en versió per a conjunt de cambra

22 D’ABRIL A LES 12:30


 

Preu: 19 euros. VENDA ANTICIPADA A MUSICASA CONSERVATORI I ONLINE.

Clicau aquí per a la venda online

ORQUESTRA DE CAMBRA EUROCLÀSSICS

Carlos Gramaje – narrador

Sebastià Pou i Javi Díaz- violins
Marta Hatler – viola
Oriol Palau – violoncel
Beatriz García -  contrabaix
Enrique Sánchez – flauta
Álvaro Renard – oboè
Jordi Rumbau – clarinet
Pere Caselles – fagot
Albert Sierra – percussió
Francesc Blanco – piano

Prokofiev aconseguí amb “Pere i el llop” el recurs pedagògic per excel.lència a l’hora de mostrar els diferents timbres orquestrals (vent, corda i percussió) amb un conte musicat.
L’espectacle que presentam conserva la majoria d’instruments de la versió orquestral del compositor. Únicament es substitueixen les quatre trompes -que simulaven el llop- pel piano i es conserven la flauta, l’oboè, el clarinet, el fagot, la percussió i la secció de cordes, composta per dos violins, viola, violoncel i contrabaix.

El conte va precedit d’activitats on els alumnes hauran d’identificar instruments i melodies amb personatges, participant activament a l’escenari.

Carlos Gramaje – narrador
CARLOS GRAMAJE
és un reconegut actor-cantant de Teatre Musical, protagonista de la gran majoria de musicals de la companyia DAGOLL DAGOM (Saïd de Mar i Cel al 1988, 2004 i 2016).

El darrer treball ha estat la gira durant 3 anys de GISEL y EL LIBRO MÁGICO amb la coneguda Gisela interrompuda en una ocasió per tornar a fer de Saïd al MAR i CEL durant 1 any compartint perssonatge amb el Roger Berruezo.

Actualment prepara l’estrena al Teatre Barts de Barcelona d’una comèdia musical: AL SUD DEL PARAL·LEL (un recorregut de la seva trajectòria per DAGOLL a través d’una història delirant i fictícia inspirada en la seva vida personal: Guió Xavi Morató).