LES QUATRE ESTACIONS

d’Antonio Vivaldi

Presentam l’obra d’Antonio Vivaldi més programada a les sales de concert, on un violí solista dialoga amb la resta d’instruments de la família de les cordes (violins, viola, violoncel i contrabaix) per tal que ens imaginem el pas de les estacions i com canvien el paisatge que ens envolta.
Aquest és un projecte multidisciplinar que combina música en directe amb explicacions sobre la música i la projecció d’imtges relacionades amb la música.
En aquesta producció, la música va acompanyada dels sonets que ens expliquen allò que ens mostren els sons de les cordes i de la projecció d’imatges que relacionen la música amb allò que descriu.
És la manera ideal perquè els nins descobreixin la música de cambra programàtica combinada amb paraules i imatge. Pels que ja la coneixem, podem tornar a disfrutar una vegada més de l’obra més interpretada i famosa de Vivaldi.
La música estarà interpretada per l’Ensemble Euroclàssics format per un violí solista, 2 violins, viola, violoncel, contrabaix i clavicèmbal.

Intèrprets:
Solista: Ramon Andreu / Sebastià Pou
Violí I: Alfredo Ardánez
Violí II: Lourdes Pons
Viola: Mª José Gómez
Violoncel: Ella Mikhaylenko
Contrabaix: Toni Cuenca
Clavicèmbal: Javier Núñez / Francesc Blanco

Aquesta producció s’estrenà l’abril de 2008.