16 d’octubre a les 20:00, Claustre de sant Bonaventura, Llucmajor

amb tast de vins de Bodegas Bordoy

TICKETS LLUCMAJOR

 

 

17 de setembre a les 20:00  amb tapes d’Es Quatre Cantons

i tast de Vins Nadal, DO Binissalem

TICKETS ONLINE

 

 

Mar Campo – contralt

Joan Laínez – tenor

M. Victòria Cortès – piano


PROGRAMA

I bevitori G. Donizetti

Core n’grato S. Cardillo

Seguidilla “Carmen” G. Bizet

La fleur que tu m’avais jetée “Carmen” G. Bizet

Habanera “Carmen” G. Bizet

Questa o quella “Rigoletto” G. Verdi
Il segreto per esser felici “Lucrezia Borgia” G. Donizetti
Viva il vino spumeggiante “Cavalleria rusticana” P. Mascagni

 

Ah quel diner “La Perichole” J. Offenbach

Pourquoi me réveiller “Werther” J. Messenet

Mon coeur s’ouvre a ta voix “Samson et Dalila” C. Saint Saens
Habanera “Don Gil de Alcalá” M. Penella
La tarántula “La Tempranica G. Giménez
A beber, a beber a apurar “Marina” E. Arrieta

MAR CAMPO – contralt
Neix a València el 1983. Comença la seva formació musical als 7 anys a Joventuts Musicals d’Alcalá d’Henares (Madrid), i compagina els estudis de piano i solfeig amb la seva formació acadèmica i en 2005 es llicencia en Història de l’Art per la Universitat Autònoma de Madrid.
El 2009 inicia els seus estudis de cant líric de la mà d’Alicia Nafé, i ingressa al Conservatori Superior de les Illes Balears. Un any més tard es trasllada a l’Escola Superior de Cant de Madrid on obté la llicenciatura.
Ha rebut classes magistrals d’Amelia Felle, Dolora Zajick, Mariella Devia, Francesca Roig, Raúl Giménez, Montserrat Caballé, Immaculada Egido, Lorenzo Regazzo, Giulio Zappa, Miquel Ortega, Marc Evangelisti, Michele D’Elia, entre d’altres.
Des del seu debut el 2010 al Teatre Principal de Palma de Mallorca amb el paper de Mrs Noé (Britten) ha treballat amb directors com Carlos Kalmar, interpretant El Sombrero de tres picos amb l’orquestra simfònica de RTVE. Amb Matteo Pagliari, amb l’Orquestra Simfònica de Tenerife, o amb Miquel Ortega dirigint l’Orquestra Simfònica de Palma, on també va treballar amb Cristóbal Soler a l’òpera María Moliner, entre d’altres.
En 2014 va participar al programa d’Òpera Studio de Tenerife interpretant el paper de Tisbe, (La Cenerentola, Rossini), teatre en què també ha cantat recentment “Il Viaggio a Reims” (Rossini), sota la batuta de Yi-Chen Li .
Ha participat al Festival “Rossini in Wildbad”, Alemanya, amb els rols de Ruggiero (Il conte vaig donar Marsico) i Eloísa (Bianca i Gernando) de Donizetti, gravat en directe per a Naxos, dirigit per Antonio Fogliani.
La seva inusual veu de contralt destaca també en l’àmbit de l’Oratori: Stabat Mater de Pergolesi a l’Auditori Nacional, Petite Messe Solennelle de Rossini, Glòria de Vivaldi, Messies de Händel, Nelsonmesse de Haydn, entre d’altres.

 

Joan Laínez, tenor

Nascut a Llucmajor, estudià piano amb Maria Antonia Noguera, per després continuar els seus estudis amb Margalida Palou i Miquel Segura al Conservatori professional de Música de Palma i amb Maria del Carme Poch a Barcelona.

La seva faceta musical destaca com a director coral de les formacions Mallorca Gay Men’s Chorus, Cor Ciutat de Mallorca i el Palma Góspel Singers, realitzant concerts a tota la Illa de Mallorca, Menorca, Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Roma, Munich, Londres i moltes altres ciutats.

Com a cantant estudia actualment amb Joana Llabrés i Maria Victòria Cortes al Conservatori Professional de Música de Palma i ja ha realitzat diversos concerts juntament amb la Jove Orquestra de les Illes Balears juntament amb la soprano Irene Mas, la Banda de Música de Santanyí i actualment el recital que juntament amb Maria Victoria Cortès al piano han presentat a Capdepera als Jardins de Sa Torre Cega. El 2019 ha actuat com a solista al concert Més de 3 tenors amb el MGMC al Castell de Bellver i Palau de congressos de Palma i al maridatge de vi i òpera de Son Vich de Superna junt amb la soprano Marga Cloquell.

 

MARIA VICTÒRIA CORTÈS, piano i direcció musical

 

Nasqué a Palma de Mallorca el 1972.Començà els estudis de piano amb Carme Cortès al Conservatori de les Balears, els perfeccionà amb Emili Muriscot, cursà els Grau Superior al Conservatori del Liceu de Barcelona amb el pianista Ramon Coll i rebé els consells de l’insigne pianista Imre Rohmann al Mozarteum de Salzburg. Habitualment realitza concerts a les Illes Balears (Auditòrium i Teatre Principal de Palma, com a solista a la temporada de l’Orquestra Simfónica de les Illes Balears al 1997 i 2000 i als festivals internacionals de Deià, Cel.la Chopin de Valldemossa, Antoni Lliteres d’Artà, de’s Plà de Mallorca, Concerts de Primavera d’Inca, Clásicos del Siglo XX, Festival d’Hivern, Hivern a Mallorca), Catalunya (Cripta Gaudí, Auditori de Caja Madrid, Auditori del Corte Inglés, Palau Moja i al Conservatori del Liceu), Àustria (Hochschule Mozarteum i Schloss Leopoldskron) i Bulgària (Festival de Primavera de Sofia). Ha actuat com a solista amb la Kammerphillarmonie Baden-Württemberg , l’Orquestra Simfònica de Balears i amb l’Orquestra Simfònica “Szene 90?, interpretant concerts per a piano i orquestra de Bach, Mozart, Schumann, Liszt, Saint-Saens i Bartók. El 1994 obtingué el II premi del Concurs Internacional de piano d’Eivissa, el 1995 guanyà el III Concurs de Piano “Antoni Torrandell”. Dins el camp de la música de cambra ha realitzat una gran activitat acompanyant a personalitats musicals com Javier Bonet o Manuel Miján, així com treballant amb diverses agrupacions estables. D’entre aquestes destacar els dos CDs amb el duet Blanco-Cortès, l’enregistrament d’un CD amb primers enregistraments mundials de l’obra cambrística de Pere Tintorer amb el Trio Reger l’any 2000 i un altre CD amb la soprano Joana Llabrés dedicat a música de dones compositores contemporànies l’any 2002. Ha realitzat diversos concerts pedagògics arreu de Mallorca. Com a docent, ha estat durant tres anys professora acompanyant d’instrument. Actualment és profesora de repertori de cant al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.