Megi Chikhradze – soprano

Gocha Abduladze – baríton

Francesc Blanco – piano

5 de juny Bodega son Bordils

6 de juny Bodega Son Vich de Superna – Aires de Tramuntana

7 de juny -

MEGI CHIKHRADZE – Soprano
Nascuda el 1988, va començar estudis al Kutaisi M. Balanchivadze Music Collage i va completar la seva formació de música clàssica al Conservatori Estatal de Tbilisi sota la supervisió del professor Guliko Kariauly (2008-2014). Des del primer moment dels seus estudis vocals, com a cantant principal, Megi ha aparegut en les produccions completes de l’estudi d’òpera al Conservatori Estatal de Tbilisi i en l’Òpera i Teatre del Ball de Tbilisi.
Megi es va convertir en guanyadora del concurs de joves cantants d’òpera ” Premi Roma ” organitzat per l’Ambaixada d’Itàlia. Va ser guardonada amb el premi especial a la Lado Ataneli Competition of Opera Singers i va obtenir un diploma a la 5 ª Competició de “Young Music Performers Georgian”.
Invitat especial al festival “Bertha von Suttner und der Caucasus” (Viena, Àustria); “Festival d’Òpera de Woodhouse” (Dorking, Anglaterra) Festival internacional Johannes Brahms (Poertschuch, Àustria). Actua permanentment en tan famosos festivals de música de Tbilisi, com ara: “Festival de música moderna”, “De Pasqua a Asunción”, “Tbilisi de tardor”, “Festival de música internacional de Tengiz Amiredjibi”, “Festival de música de cambra de Tbilisi”. .
Va realitzar amb èxit la part principal de la soprano en l’estrena mundial d’una nova producció òpera georgiana composta per Zurab Nadareishvili: “Una història de la puça i la formiga”. També ha estat solista en un estrena mundial d’un nou treball orquestral: “Deu cançons basades en els sonets de William Shakespeare”, compost per Vakhtang Matchavariani.
Megi té permanentment recitals de música de cambra a Geòrgia, França, Anglaterra, Àustria.