3 de juny a les 20:00 a l’oratori de sant Blai de Campos
amb tast de vins de la Bodega Dalt Turó

VENDA D’ENTRADES CAMPOS

També podeu comprar entrades a l’Ajuntament de Campos els matins de dilluns a divendres

—-

4 de juny 18:00 h Bodega Son Vich de Superna

VENDA D’ENTRADES SON VICH DE SUPERNA

També podeu comprar les entrades a Musicasa Conservatori i a la Seu Sampol

VINE EN TRANSPORT PÚBLIC  O COMPARTEIX EL TRANSPORT PRIVAT

JOAN LAÍNEZ-TENOR

RAQUEL LLERA-SOPRANO

MARIA VICTÒRIA CORTÈS-PIANO

O sole mio                                         E. di Capua

Mattinata                                           R. Leoncavallo

Recolliment                                       Costa i Llobera-J. Barceló

Musica prohibita                                  S. Gastaldón

Non ti scordar di me                            E. Curtis

Amor ti vieta “Fedora”                         U. Giordano

A vucchella                                        P. Tosti

Vesti la giubba “Pagliacci”                                     R. Leoncavallo

Je veux vivre “Roméo et Juliette”                          C. Gounod

Nessun Dorma “Turandot”                                      G. Puccini

Intermedio” La boda de Luís Alonso”                      G. Giménez

Le van a oir, cállese usted “Doña Francisquita”         A. Vives

De este apacible rincón de Madrid “Luisa Fernanda”  F. Moreno Torroba

Me llaman la primorosa “El barbero de Sevilla”        G. Giménez

No puede ser “La tabernera del puerto”                   P. Sorozábal

JOAN LAÍNEZ – tenor
Nascut a Llucmajor, estudià piano amb Maria Antonia Noguera, per després continuar els seus estudis amb Margalida Palou i Miquel Segura al Conservatori professional de Música de Palma i amb Maria del Carme Poch a Barcelona.La seva faceta musical destaca com a director coral de les formacions Mallorca Gay Men’s Chorus, Cor Ciutat de Mallorca i el Palma Góspel Singers, realitzant concerts a tota la Illa de Mallorca, Menorca, Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Roma, Munich, Londres i moltes altres ciutats.

Com a cantant estudia actualment amb Joana Llabrés i Maria Victòria Cortes al Conservatori Professional de Música de Palma i amb David Menéndez a València. Ha assistit a classes amb la mezzo georgiana Ketevan Kemoklidze.

Ha realitzat diversos concerts com a tenor juntament amb la Jove Orquestra de les Illes Balears juntament amb la soprano Irene Mas, amb la Banda de Música de Santanyí i a recitals juntament amb les sopranos Marga Cloquell, Inma Hidalgo, el baríton Jorge Tello o la mezzo Mar Campo amb Maria Victoria Cortès i Francesc Blanco al piano que han presentat a nombrosos escenaris de Mallorca. (inclosos els maridatges de vi i òpera a Son Vich de Superna, Teatre Xesc Forteza, Bodegas Bordoy, Bodega Oloron, Bodegas Angel, Bodega son Juliana, Claustre de sant Domingo de Pollença, Claustre de sant Bonaventura de Llucmajor, etc.).

El 2019 i 2020 ha actuat com a solista al concert Més de 3 tenors amb el MGMC al Castell de Bellver i Palau de congressos de Palma. El 2020 ha cantat el rol protagonista de l’òpera Ànima de Don Carlo dirigida per J. M Albinyana.

RAQUEL LLERA – soprano

Graduada en els estudis professionals de violoncel pel conservatori professional de música i dansa de Mallorca.

Actualment està estudiant cant amb la professora  Joana Llabrés al conservatori professional de Mallorca.

Ha participat a diverses obres vocals entre les quals destaca Dido i Eneas de Purcell.

Ha actuat a vàries actuacions d’òpera de carrer.

Ha col.laborat al primer Festival Mallorcòpera a vàries actuacions d’òpera al carrer a Palma i Calvià.

Ha cantat a diversos maridatges d’òpera i vi a Bodegas Angel, Bodegas Bordoy, Can Axartell, Vinyes Mortitx i Sala Dante cantant junt amb la soprano Inma Hidalgo o els tenors Joan Laínez i José Manuel Sánchez acompanyada al piano per M. Victòria Cortès i Francesc Blanco.

MARIA VICTÒRIA CORTÈS, piano
Nasqué a Palma de Mallorca el 1972.Començà els estudis de piano amb Carme Cortès al Conservatori de les Balears, els perfeccionà amb Emili Muriscot, cursà els Grau Superior al Conservatori del Liceu de Barcelona amb el pianista Ramon Coll i rebé els consells de l’insigne pianista Imre Rohmann al Mozarteum de Salzburg. Ha realitzat concerts a les Illes Balears (Auditòrium i Teatre Principal de Palma, com a solista a la temporada de l’Orquestra Simfónica de les Illes Balears al 1997 i 2000), Catalunya, València, Àustria, Itàlia, Mèxic, Perú, Bulgària…Ha actuat com a solista amb la Kammerphillarmonie Baden-Württemberg , l’Orquestra Simfònica de Balears i amb l’Orquestra Simfònica “Szene 90”, interpretant concerts per a piano i orquestra de Bach, Mozart, Schumann, Liszt, Saint-Saens i Bartók. El 1994 obtingué el II premi del Concurs Internacional de piano d’Eivissa, el 1995 guanyà el III Concurs de Piano “Antoni Torrandell”

Entre els seus enregistraments cal destacar els dos CDs amb el duet Blanco-Cortès, l’enregistrament d’un CD amb primers enregistraments mundials de l’obra cambrística de Pere Tintorer amb el Trio Reger l’any 2000 i un altre CD amb la soprano Joana Llabrés dedicat a música de dones compositores contemporànies l’any 2002. També recentment ha enregistrat cançons de Baltasar Samper amb el tenor José Manuel Sánchez.

Fa més de dèu anys que és professora de repertori de cant al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

Els darrers anys s’ha especialitzat com a pianista repertorista, treballant a la preparació d’òperes adaptades pel públic infantil (Hansel i Gretel, La flauta màgica, El barber de Sevilla, Les noces de Figaro), en format amb acompanyament de piano (Tosca, Don Carlo), preparant les òperes de les Temporades del Teatre Principal (Carmen, Die Zauberflöte, Rigoletto, La Traviata), treballant en aquestes amb noms tan importants de la lírica com Carlos Álvarez, Josep Bros, Silvia Vázquez i amb la direcció de José Maria Moreno,Martin Fischer_Diskau o Pablo Mielgo.

Realitza habitualment concerts amb cantants solistes tant de cançó com d’òpera i oratori.

Actualment és professora de repertori de cant al Conservatori Professional de música i dansa de Mallorca.