Joan Laínez – tenor
Manuel Mas – baríton
Primer premi del Concurs internacional de cant líric  “Alcalá de Henares” 2022
M. Victòria Cortès – piano

VENDA D’ENTRADES

També podeu comprar les entrades a Can Pauet, Llucmajor

REPERTORI

Òpera

 • Ah, la paterna mano de “Macbeth” G. Verdi

 • Di Provenza il mare, il suol “La Traviata” G. Verdi

 • Invano Alvaro de “La forza del destino”   G. Verdi

 • O Carlo, ascolta…Io morró de “Don Carlo” G. Verdi

 • Io lo perduta…Dio che nell’alma infondere de “Don Carlo” G. Verdi

Sarsuela

 • Paxarín tú que vuelas de “La pícara molinera” P. Luna

 • Luché la fe por el triunfo de “Luisa Fernanda” F. Moreno Torroba

 • Amapola J. M. Lacalle

 • Mi aldea de “Gavilanes” J. Guerrero

 • Jota de “La Dolores” T. Bretón

 • Granada A. Lara

MANUEL MAS – baríton

Primer premi del Concurs internacional de cant líric  “Alcalá de Henares” 2022

Neix a València (Espanya). Comença la seua formació musical a la Societat Coral “El Micalet” i posteriorment realitza els estudis superiors de cant al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València.

Ha interpretat diferents rols com a solista, entre els quals es troben: Alfio de Cavalleria Rusticana, Il barone Scarpia de Tosca, Nabuco de Nabucco, Rigoletto i Comte Monterone de Rigoletto, Amonasro d’Aida, Giorgio Germont de La Traviata, Renato d’Un Ballo in Maschera, Sharpless de Madama Butterfly, Lord Enrico Ashton de Lucia di Lammermoor, Marcello i Schaunard de La Boheme, Joaquín de la sarsuela La del Manojo de Rosas, Pedro Stakoff de Katiuska, Juan Pedro de La Rosa del azafrán, Felipe de La Revoltosa, Roque de Marina, El Sochantre del Sochantre i la seva filla, Don Quixot d’El retablo del Maese Pedro.

Ha cantat al Palau de les Arts Reina Sofia, Palau de la Música de València, Òpera de Massy, National Theatre of Opera and Ballet de Tirana, Teatre Cervantes de Màlaga, Teatre de la Sarsuela de Madrid, Palau Euskalduna de Bilbao, Teatre Nuovo Gian Carlo Menotti de Spoleto, Teatre Morlacchi de Perusa, Teatre Comunale de Todi, Teatre Principal de Palma de Mallorca, Teatre de La Faràndula de Sabadell, Teatre Jovellanos de Gijón, Auditori Nacional de Música de Madrid, Auditori de la Fundació Juan March de Madrid , Auditori de Castelló, Teatre Principal de Castelló, Palau de Congressos d’Osca, amb l’Orquestra de València, Orquestra de la Mediterrània, Orquestra Regne d’Aragó, Orquestra Lírica de Castelló, Amics de l’Òpera de Castelló, Amics de l’Òpera de Sabadell , amb l’orquestra barroca Forma Antiqva, amb la Banda Municipal de València i la Banda Municipal de Palma de Mallorca al Concert Especial Giacomo Puccini 150 Aniversari.

És guanyador del Primer Premi Manuel Ausensi al X Concurs Internacional de Cant de les Corts 2014, a Barcelona. I finalista de la XIV edició del concurs internacional de cant Montserrat Caballé 2014, a Saragossa

El 2022 cantarà Aida a Ciudad Real i a l’auditori Riberas del Guadaira, Requiem de Fauré a l’Auditorio Nacional de música de Madrid, La Traviata al’Auditori de Barcelona i al Palau de congressos de Zaragoza i La Bohème a l’Auditori de Zaragoza.

JOAN LAÍNEZ – tenor
Nascut a Llucmajor, estudià piano amb Maria Antonia Noguera, per després continuar els seus estudis amb Margalida Palou i Miquel Segura al Conservatori professional de Música de Palma i amb Maria del Carme Poch a Barcelona.La seva faceta musical destaca com a director coral de les formacions Mallorca Gay Men’s Chorus, Cor Ciutat de Mallorca i el Palma Góspel Singers, realitzant concerts a tota la Illa de Mallorca, Menorca, Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Roma, Munich, Londres i moltes altres ciutats.

Com a cantant estudia actualment amb Joana Llabrés i Maria Victòria Cortes al Conservatori Professional de Música de Palma i amb David Menéndez a València. Ha assistit a classes amb la mezzo georgiana Ketevan Kemoklidze.

Ha realitzat diversos concerts com a tenor juntament amb la Jove Orquestra de les Illes Balears juntament amb la soprano Irene Mas, amb la Banda de Música de Santanyí i a recitals juntament amb les sopranos Marga Cloquell, Inma Hidalgo, el baríton Jorge Tello o la mezzo Mar Campo amb Maria Victoria Cortès i Francesc Blanco al piano que han presentat a nombrosos escenaris de Mallorca. (inclosos els maridatges de vi i òpera a Son Vich de Superna, Teatre Xesc Forteza, Bodegas Bordoy, Bodega Oloron, Bodegas Angel, Bodega son Juliana, Claustre de sant Domingo de Pollença, Claustre de sant Bonaventura de Llucmajor, etc.).

El 2019 i 2020 ha actuat com a solista al concert Més de 3 tenors amb el MGMC al Castell de Bellver i Palau de congressos de Palma. El 2020 ha cantat el rol protagonista de l’òpera Ànima de Don Carlo dirigida per J. M Albinyana.

MARIA VICTÒRIA CORTÈS, piano
Nasqué a Palma de Mallorca el 1972.Començà els estudis de piano amb Carme Cortès al Conservatori de les Balears, els perfeccionà amb Emili Muriscot, cursà els Grau Superior al Conservatori del Liceu de Barcelona amb el pianista Ramon Coll i rebé els consells de l’insigne pianista Imre Rohmann al Mozarteum de Salzburg. Ha realitzat concerts a les Illes Balears (Auditòrium i Teatre Principal de Palma, com a solista a la temporada de l’Orquestra Simfónica de les Illes Balears al 1997 i 2000), Catalunya, València, Àustria, Itàlia, Mèxic, Perú, Bulgària…Ha actuat com a solista amb la Kammerphillarmonie Baden-Württemberg , l’Orquestra Simfònica de Balears i amb l’Orquestra Simfònica “Szene 90”, interpretant concerts per a piano i orquestra de Bach, Mozart, Schumann, Liszt, Saint-Saens i Bartók. El 1994 obtingué el II premi del Concurs Internacional de piano d’Eivissa, el 1995 guanyà el III Concurs de Piano “Antoni Torrandell”

Entre els seus enregistraments cal destacar els dos CDs amb el duet Blanco-Cortès, l’enregistrament d’un CD amb primers enregistraments mundials de l’obra cambrística de Pere Tintorer amb el Trio Reger l’any 2000 i un altre CD amb la soprano Joana Llabrés dedicat a música de dones compositores contemporànies l’any 2002. També recentment ha enregistrat cançons de Baltasar Samper amb el tenor José Manuel Sánchez.

Fa més de dèu anys que és professora de repertori de cant al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

Els darrers anys s’ha especialitzat com a pianista repertorista, treballant a la preparació d’òperes adaptades pel públic infantil (Hansel i Gretel, La flauta màgica, El barber de Sevilla, Les noces de Figaro), en format amb acompanyament de piano (Tosca, Don Carlo), preparant les òperes de les Temporades del Teatre Principal (Carmen, Die Zauberflöte, Rigoletto, La Traviata), treballant en aquestes amb noms tan importants de la lírica com Carlos Álvarez, Josep Bros, Silvia Vázquez i amb la direcció de José Maria Moreno,Martin Fischer_Diskau o Pablo Mielgo.

Realitza habitualment concerts amb cantants solistes tant de cançó com d’òpera i oratori.

Actualment és professora de repertori de cant al Conservatori Professional de música i dansa de Mallorca.