VINE EN TRANSPORT PÚBLIC  O COMPARTEIX EL TRANSPORT PRIVAT

VENDA D’ENTRADES 

REPERTORI

PLANTES AROMÀTIQUES

Era encara als anys de nina   E. G. Gomà

Menta, farigola E. Toldrà

Qué linda la madreselva C. Guastavino

Anacreòntica E. Toldrà

A muntanya E. Toldrà

Mañanita de San Juan J. Guridi

T’ESTIM

Ich liebe dich L. V. Beethoven

Ich liebe dich E. Grieg

Je t’aime J. Massenet

T’amo P.Tosti

MÚSICA DE PAÏSOS ON LES INFUSIONS I ELS TES SÓN TRADICIÓ MIL.LENÀRIA

JAPÓ

Madama Butterfly G. Puccini

Dovunque al mundo

Addio, fiorito asil

XINA

Turandot G. Puccini

Non piangere Liú

Nessum dorma

JOAN LAÍNEZ – tenor

Va néixer a Llucmajor, Mallorca i va començar la seva carrera musical amb la pianista Maria Antònia Noguera als 7 anys. Continua els seus estudis de piano al Conservatori Professional de Palma de Mallorca sota la tutela de Margalida Palou i el Mestre Miquel Segura. Va acabar els seus estudis a Barcelona amb la professora Carme Poch. Juntament amb els seus estudis de piano, va estudiar direcció coral amb els directors Manel Cabero i Joan Company i va realitzar cursos de direcció coral amb Josep Vila, Mireia Barrera, Fernando Marina, Javier Bustos entre d’altres.

Al Conservatori Professional de Música de Palma ha estudiat cant amb Joana Maria Llabrés i la pianista Maria Victòria Cortès. Actualment estudia amb el baríton David Menéndez a València i ha assistit a classes magistrals amb la georgiana Ketevan Kemoklidze, Miguel Sola i el mestre Miquel Ortega Durant els anys 2019 i 2020 va realitzar diversos concerts com a tenor solista amb la Jove Orquestra de les Illes Balears amb la soprano Irene Mas, Arancha Calvo, Catina Bibiloni, amb repertoris d’Òpera i Sarsuela.

També el Rèquiem de Mozart amb l’Ensemble Tramuntana dirigit per Barry Sargent i recitals amb la soprano Marga Cloquell, Inma Hidalgo, el baríton Jorge Tello, la soprano María Casado o la Mezzo Mar Campo amb Maria Victòria Cortès, Francesc Blanco, Alicia Moreno i Jesús López Blanco al piano i que s’han interpretat en diferents espais i teatres de Mallorca i Menorca. Ha cantat el paper principal de l’adaptació de l’Òpera “Anima de Don Carlo” de “Don Carlo” de Verdi dirigida per J.M. Albinyana. El 2021, juntament amb l’actriu Lara Martorell ha interpretat el concert “Con Mi Dolor a Solas” i amb el quintet “Palma Brass” i Catina Bibiloni un recital de romances i duos de Zarzuela.
Guanya el segon premi al concurs internacional “Córsica Lírica” al setembre de 2021, obtenint també el Premi “In Opera Veritas”,atorgat pel públic i el premi del Recital que se celebrarà a Bari, Itàlia.

Ha guanyat el premi del públic al concurs Jole di Maria (Tivoli) el 2022.

Com a director coral ha dirigit la formació professional “Cor Euroclàssics” interpretant el Rèquiem de Brahms i la Petita Missa Solemne de Rossini i formacions amateurs com el “Cor CIutat de Mallorca” “Orfeó Mayurqa” , el “Mallorca Gay Men’s Chorus” i els “Palma Gospel Singers” realitzant concerts nacionals i internacionals.

GABRIEL MAS – baríton

Neix a Palma, Mallorca. Inicia la seva formació musical als cors del Teatre Principal de Palma on s’introdueix al món de l’òpera. Va estudiar el Grau Professional de cant al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca amb Joana Llabrés i Mª Victòria Cortès.

Actualment està acabant els seus estudis a la Escuela Superior de Canto de Madrid amb Juan Lomba i Duncan Gifford.

En la recerca d’ampliar la seva formació ha participat en masterclass impartides per Aquiles Machado, Josep Bros, Christopher Robertson, Raquel Lojendio i Rubén Fernández Aguirre.

Com a cantant solista ha pogut debutar els papers de “Conte di Almaviva” a Le Nozze di Figaro de W.A. Mozart i “Marcello” a La Bohème de G. Puccini. També “Casto José” a la zarzuela La Corte de Faraón de Vicente Lleó, “Sem” a Noye’s Fludde de B. Britten. Va ser “Mikado” en la producció de l’òpera còmica de Arthur Sullivan. Ha interpretat els papers solistes dels oratoris: Missa in Honorem Sanctae Ursulae de J.M. Haydn i Te Deum de M.A. Charpentier.

Ha interpretat el cicle de cançons de Les nuits d’été de H. Berlioz amb l’agrupació de cambra Biel Ensemble. El 2013 va col·laborar amb la Banda Municipal de Música de Palma en un concert de música antiga.

El març de 2022 va ser premiat amb el Premi Amics de la Música de Valls en el V Concurs de Cant Josep Palet de Martorell. I el juny de 2022 va ser un dels participants seleccionats en el I Concurs Internacional de Cant Juan Pons.

PAULA RIERA – soprano

Neix a Palma, Mallorca. Inicia la seva formació musical als cors del Teatre Principal de Palma on s’introdueix al món de l’òpera.

És alumna de cant del Grau Professional de cant al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca amb Joana Llabrés i Mª Victòria Cortès.

Ha realitzat masterclasses amb la soprano Raquel Lojendio.

He estat 13 anys al cor del Teatre Principal i actualment forma part del cor Titular d’òpera on ha fet de figurant a varies òperes com Le nozze di Fígaro i Un Ballo in Maschera.

Ha cantat com a solista el segon Geni de La flauta màgica de Mozart i varies operetes del teatre principal com Brundibar o El retaule del flautista.

Ha partticipat al World Opera Day al festival Mallorcòpera el 2020.

Ha cantat com asolista als maridatges de vi i òpera juntament amb el tenor Jose Manuel Sánchez i M. Vicòria Cortès a Cas Músic i Son Bordils el 2022.

 

MARIA VICTÒRIA CORTÈS, piano
Nasqué a Palma de Mallorca el 1972.Començà els estudis de piano amb Carme Cortès al Conservatori de les Balears, els perfeccionà amb Emili Muriscot, cursà els Grau Superior al Conservatori del Liceu de Barcelona amb el pianista Ramon Coll i rebé els consells de l’insigne pianista Imre Rohmann al Mozarteum de Salzburg. Ha realitzat concerts a les Illes Balears (Auditòrium i Teatre Principal de Palma, com a solista a la temporada de l’Orquestra Simfónica de les Illes Balears al 1997 i 2000), Catalunya, València, Àustria, Itàlia, Mèxic, Perú, Bulgària…Ha actuat com a solista amb la Kammerphillarmonie Baden-Württemberg , l’Orquestra Simfònica de Balears i amb l’Orquestra Simfònica “Szene 90”, interpretant concerts per a piano i orquestra de Bach, Mozart, Schumann, Liszt, Saint-Saens i Bartók. El 1994 obtingué el II premi del Concurs Internacional de piano d’Eivissa, el 1995 guanyà el III Concurs de Piano “Antoni Torrandell”

Entre els seus enregistraments cal destacar els dos CDs amb el duet Blanco-Cortès, l’enregistrament d’un CD amb primers enregistraments mundials de l’obra cambrística de Pere Tintorer amb el Trio Reger l’any 2000 i un altre CD amb la soprano Joana Llabrés dedicat a música de dones compositores contemporànies l’any 2002. També recentment ha enregistrat cançons de Baltasar Samper amb el tenor José Manuel Sánchez.

Fa més de dèu anys que és professora de repertori de cant al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

Els darrers anys s’ha especialitzat com a pianista repertorista, treballant a la preparació d’òperes adaptades pel públic infantil (Hansel i Gretel, La flauta màgica, El barber de Sevilla, Les noces de Figaro), en format amb acompanyament de piano (Tosca, Don Carlo), preparant les òperes de les Temporades del Teatre Principal (Carmen, Die Zauberflöte, Rigoletto, La Traviata), treballant en aquestes amb noms tan importants de la lírica com Carlos Álvarez, Josep Bros, Silvia Vázquez i amb la direcció de José Maria Moreno,Martin Fischer_Diskau o Pablo Mielgo.

Realitza habitualment concerts amb cantants solistes tant de cançó com d’òpera i oratori.

Actualment és professora de repertori de cant al Conservatori Professional de música i dansa de Mallorca.