VINE EN TRANSPORT PÚBLIC  O COMPARTEIX EL TRANSPORT PRIVAT
per tal de millorar el medi ambient

Te recomanam la línia circular de l’EMT a Palma o la xarxa de transports  TIB

ENTRADES CONVENT SANT ANTONI DE PÀDUA D’ARTÀ

PROGRAMA

Licht und Liebe                      F. Schubert
Balada para un loco               A. Piazzolla
Ladies in Lavender                N. Hess
Meine Lippen sie küssen so heiss F. Lehar
Granada                               A. Lara
Ich lade gern mir Gäste ein    J. Strauss
Meditation                            J. Massenet
M’appari tutt’amor                F. von Flotow
Schwipslied                         J. Strauss
No puede ser                        P. Sorozábal
Melodie                                 M. Skorkyk
Wien, du Stadt meiner Träume R. Sieczynski
Dein ist mein ganzes Herz       F. Lehar
Lippen schweigen                   F. Lehar

La mezzosoprano austríaca Waltraud Mucher estudià magisteri a la Universitat de Música de Graz en les disciplines de la música i italià. Més tard començà a estudiar cant amb el professor internacionalment conegut, Karl Ernst Hoffmann, que es convertirà en el mentor de la seva carrera i que li servirà d’inspiració per desenvolupar la seva carrera com a mezzosoprano solista.

Des de llavors ha guanyat diversos premis en certàmens internacionals i ha participat en famosos festivals de prestigi. A tot això li van seguir els compromisos internacionals com a cantant de Lieder, solista de concerts i oratoris, així com estrenes i enregistraments a la ràdio i televisió.

Com a cantant d’òpera ha actuat en llocs emblemàtics com l’Òpera Còmica de Berlín, el Teatre de Bremen, Dessau, Chemnitz i Cottbus. A més, ha actuat a les ciutats austríaques de Graz i Klagenfurt interpretant personatges com Carmen, Dalilah, Charlotte, Cherubino, Rosina i Ulrica, entre d’altres. Actualment ofereix recitals de Lieder regularment i s’ha establert des de 2007 a Mallorca, on és una coneguda cantant de concerts, oratoris, Chanson i cantant de Cabaret.

Ha actuat en diversos festivals internacionals a Mallorca amb pianistes com Suzanne Bradbury, Andreu Riera, Magí Garcías, Xisco Blanco i Agustín Aguiló.

Ha cantat sota la batuta dels directors Carles Ponseti, Fernando Marina, Pablo Mielgo, José Maria Moreno i Miquel Àngel Aguiló.

A més, Waltraud Mucher es dedica al desenvolupament i l’educació de la veu i la personalitat en classes particulars i com a promotora de tallers creatius a través del grup “Movicanto”.

Gerónimo Seib – tenor

Va iniciar els seus estudis musicals formals el 2007 a l’Associació Verdiana de Paraná (Argentina).

Ha cursat estudis superiors a la Universitat Nacional del Litoral ia la Universitat Nacional de les Arts (Argentina).

Han estat els seus mestres de tècnica vocal i repertori: Ana Cancilliere, Sergio Tulián, Natalia Lemercier, Damián Ramírez, María Castillo, i María Luján Mirabelli.

Ha participat com a corista i solista al costat del cor de L’Òpera, Coral Metropolitana de Buenos Aires, Juventus Lyrica, Lírica Costat B, Orfeó Sant Ignasi, Associació Amics de la Lírica, entre d’altres.

Va estrenar com a solista diferents obres contemporànies com el rol de Gargantua a “Les guerres picrocholinas”, d’A. Tauriello, al Centre Nacional de la Música, i el doble rol de Don Rosendo i Don Facundo Galván de l’òpera “El dilema d’Antígona Vélez”, de S. Boeris i S. Melul.

Ha exercit com a corista i solista de la Schola Cantorum i la Capella de la Catedral de Mallorca, i és solista, corista i couch vocal de la Capella Mallorquina, associació amb la qual ha compartit nombrosos concerts com a solista sota la batuta del Mtre. José María Moreno.

Es perfecciona actualment amb els mestres Alicia Moreno, Gloria Berón, Raminta Lampsatis, i Laura Neira.

Soriana Ivaniv – violí

Nascuda a Lvov ( UCRAÏNA ) començà els estudis a l’edat de 7 anys a l’Escola primària musical.

Diplomada al Conservatori Superior de Lvov amb l’eminent professor Dimitry Kolbin.
Ha treballat amb diverses Orquestres Simfòniques, entre elles Orquestra Nacional de Lvov, Munic i Cracòvia (Polònia)

Ha participat en els espectacles musicals a Son Amar ( Mallorca ) i va ser la protagonista als xous en diverses companyies navals (Iberocruceros, Costa, MSC).

Ha realitzat concerts al programa alemany Wetten Dass al costat de les grans estrelles de pop i rock Jeff Beck i Josse Stone.

Ha estat protagonista de l’espectacle A Son Amar / Mallorca / 2012
A l’estiu 2018 va ser contractada per Gloria Estefan.

Ha actuat en diverses formacions de cambra a Ucraïna com el seu propi trio amb piano, forma part del quartet de corda Elegia.

Ha estat membre de l’Orquestra de cambra de Munich, Orquestra de cambra de Lviv, Orquestra de cambra de Cracòvia, Orquestra Ensemble Tramuntana entre d’altres.

a Prokofiev” de la casa natal del compositor, així com la medalla de plata dels amics de l’Òpera de Lleida.

FRANCESC BLANCO – piano
Nascut a Palma de Mallorca el 1970.Va començar els estudis de piano al Conservatori de Balears i el 1993 finalitzà el Grau Superior de piano amb les màximes qualificacions al Conservatori de València, després d’estudiar amb Emili Muriscot a Palma i amb Ramon Coll al Conservatori del Liceu de Barcelona. Posteriorment cursà estudis de perfeccionament amb Imre Rohmann durant dos anys al Mozarteum de Salzburg. Ha realitzat nombrosos concerts tant com a solista o en distintes agrupacions de cambra, posant esment els darrers anys al repertori per a piano a quatre mans i dos pianos actuant a les Illes Balears (Auditorium i Teatre Principal de Palma, solista a les temporades de l’Orquestra Simfònica de Balears en 1994, 1997 i 2000, i a gairebé tots els festivals de música clàssica de Balears: Festival d’Hivern, Concerts a l’Herba, Festival Internacional de Deià, Festival Internacional Antoni Lliteres, Festival Internacional d’Eivissa, Clásicos del Siglo XX de la Fundació March, Cel.la F. Chopin de Valldemossa, Serenates d’Estiu de Son Servera, Setmana de Música de Felanitx, Concerts de Primavera d’Inca), Catalunya (Auditori de Caja Madrid, Cripta Gaudí, Auditori d’Horta-Guinardó, Ajuntament i Mercat de Música de Vic) , Itàlia (Associació F. Chopin de Caserta i Gira per Umbria), Àustria (Mozarteum i Schloss Leopoldskron de Salzburg) i Alemanya (gira amb la Deutsch-Französische Kammerorquester), Festival de primavera de Sofia (Bulgaria), Festival Carniola i Festival Tartini d’Slovènia. Ha enregistrat per a Ràdio Nacional, Catalunya Música i TVE-Balears i com a integrant del duet Blanco-Cortès ha editat dos Compact-Disc. El primer per al segell ONA Digital, amb primers enregistraments mundials d’obres de Tintorer, Samper, Mas Porcel i Guinovart i el segon amb obres per a piano sol i la primera edició mundial de l’integral per a piano a quatre mans de F. Chopin per a segell Unió Músics. Ha enregistrat un CD amb primers enregistraments mundials de la música pianística de Pere Tintorer per a segell Unió Músics. La reedició de la discogràfica La ma de Guido el 2004 d’aquest CD va ser candidat al premi al millor intèrpret de música clàssica als “Premios de la música de la Academia de las Artes y las Ciencias de la música”. Ha actuat com a solista amb la Camerata “Sa Nostra”, Vlaamsee Academy, Orquestra Simfònica de Balears, Deutsch-Französische Kammerorquester i Kammerphillarmonie Baden-Württemberg, interpretant obres per a piano i orquestra de Bach, Mozart, Chopin, Saint-Saens, Poulenc i Bartok.
Ha produït i participat a nombrosos concerts pedagògics: el 2001 “El carnaval dels animals” de C. Saint-Saëns. El 2004 el montatge de l’espectacle “Pere i el llop”de Prokofieff i des de 2006 les produccions d’òpera en català “La Flauta Màgica” i “Les noces de Figaro” de Mozart així com “El barber de Sevilla” de Rossini, “Hansel i Gretel” de Humperdicnck i “El cas dels 3 porquets” de Mozart han aconseguit un gran èxit entre els escolars de Balears. Ha guanyat diversos premis com a solista de piano i en música de cambra arreu de Balears.
Ha treballat amb cantants com Ainhoa Arteta, Sabina Puértolas, Ketevan Kemklidze, Eduardo Aladrén, Markus Schäfer, Klaus Mertens, Daniel Kirch, Zoran Todorovich, Ana María Sánchez, Enric Martínez-Castignani, Montserrat Martí-Caballé, Luis Santana, Cecilia Lavilla-Berganza, Assumpta Mateu, Lluís Sintes, Vicenç Esteve, David Cervera, Joan Garcia Gomà, Guiomar Cantó, Maia Planas, Montse Melero, Ulrich Wand, Frédérique Sizaret, Marisa Roca, Waltraud Mucher, José Manuel Sánchez, Antoni Lliteres, Joan Laínez, Inma Hidalgo, Joan Miquel Muñoz, Andrea Jiménez, Marta Bauzá, Margarita Rodríguez, Josep Miquel Ribot, Fanny Marí, Tomeu Bibiloni, Joana Llabrés, Antonio Aragón, etc.
En el terreny docent, ha estat professor de piano, de música de cambra i actualment d’acompanyament de cant del Conservatori Professional de Música de Mallorca des de 1996 i també profesor del Conservatori Superior de Música i Dansa de les illes Balears de 2005-09.