VINE EN TRANSPORT PÚBLIC  O COMPARTEIX EL TRANSPORT PRIVAT
per tal de millorar el medi ambient

Te recomanam la línia circular de l’EMT a Palma o la xarxa de transports  TIB

VENDA D’ENTRADES

PROGRAMA

G. Mahler  -  5 cançons de ,,Des Knaben Wunderhorn” (El corn de l’abundància)
1. Rheinlegendchen
2. Lob des hohen Verstandes
3. Wer hat dies Liedlein erdacht
4. Das irdische leben
5. Wo die Shonen Trompeten Blassen
 ________
Àries italianes
1. Se tu m’ami  – G. B. Pergolesi
2. Sposa son disprezzata  – A.  Vivaldi
3. Giunse Alfin il momento, Deh vieni – W. A. Mozart
4. O patria…Tanti Palpiti – G. Rossini
5. O mio babbino caro – G. Puccini

MEGI CHIKHRADZE – Soprano
Nascuda el 1988, va començar estudis al Kutaisi M. Balanchivadze Music Collage i va completar la seva formació de música clàssica al Conservatori Estatal de Tbilisi sota la supervisió del professor Guliko Kariauly (2008-2014). Des del primer moment dels seus estudis vocals, com a cantant principal, Megi ha aparegut en les produccions completes de l’estudi d’òpera al Conservatori Estatal de Tbilisi i en l’Òpera i Teatre del Ball de Tbilisi.
Megi es va convertir en guanyadora del concurs de joves cantants d’òpera ” Premi Roma ” organitzat per l’Ambaixada d’Itàlia. Va ser guardonada amb el premi especial a la Lado Ataneli Competition of Opera Singers i va obtenir un diploma a la 5 ª Competició de “Young Music Performers Georgian”.
Invitat especial al festival “Bertha von Suttner und der Caucasus” (Viena, Àustria); “Festival d’Òpera de Woodhouse” (Dorking, Anglaterra) Festival internacional Johannes Brahms (Poertschuch, Àustria). Actua permanentment en tan famosos festivals de música de Tbilisi, com ara: “Festival de música moderna”, “De Pasqua a Asunción”, “Tbilisi de tardor”, “Festival de música internacional de Tengiz Amiredjibi”, “Festival de música de cambra de Tbilisi”. .
Va realitzar amb èxit la part principal de la soprano en l’estrena mundial d’una nova producció òpera georgiana composta per Zurab Nadareishvili: “Una història de la puça i la formiga”. També ha estat solista en un estrena mundial d’un nou treball orquestral: “Deu cançons basades en els sonets de William Shakespeare”, compost per Vakhtang Matchavariani.
Megi té permanentment recitals de música de cambra a Geòrgia, França, Anglaterra, Àustria.

FRANCESC BLANCO – piano

Nascut a Palma de Mallorca el 1970.Va començar els estudis de piano al Conservatori de Balears i el 1993 finalitzà el Grau Superior de piano amb les màximes qualificacions al Conservatori de València, després d’estudiar amb Emili Muriscot a Palma i amb Ramon Coll al Conservatori del Liceu de Barcelona. Posteriorment cursà estudis de perfeccionament amb Imre Rohmann durant dos anys al Mozarteum de Salzburg. Ha realitzat nombrosos concerts tant com a solista o en distintes agrupacions de cambra, posant esment els darrers anys al repertori per a piano a quatre mans i dos pianos actuant a les Illes Balears (Auditorium i Teatre Principal de Palma, solista a les temporades de l’Orquestra Simfònica de Balears en 1994, 1997 i 2000, i a gairebé tots els festivals de música clàssica de Balears: Festival d’Hivern, Concerts a l’Herba, Festival Internacional de Deià, Festival Internacional Antoni Lliteres, Festival Internacional d’Eivissa, Clásicos del Siglo XX de la Fundació March, Cel.la F. Chopin de Valldemossa, Serenates d’Estiu de Son Servera, Setmana de Música de Felanitx, Concerts de Primavera d’Inca), Catalunya (Auditori de Caja Madrid, Cripta Gaudí, Auditori d’Horta-Guinardó, Ajuntament i Mercat de Música de Vic) , Itàlia (Associació F. Chopin de Caserta i Gira per Umbria), Àustria (Mozarteum i Schloss Leopoldskron de Salzburg) i Alemanya (gira amb la Deutsch-Französische Kammerorquester), Festival de primavera de Sofia (Bulgaria), Festival Carniola i Festival Tartini d’Slovènia. Ha enregistrat per a Ràdio Nacional, Catalunya Música i TVE-Balears i com a integrant del duet Blanco-Cortès ha editat dos Compact-Disc. El primer per al segell ONA Digital, amb primers enregistraments mundials d’obres de Tintorer, Samper, Mas Porcel i Guinovart i el segon amb obres per a piano sol i la primera edició mundial de l’integral per a piano a quatre mans de F. Chopin per a segell Unió Músics. Ha enregistrat un CD amb primers enregistraments mundials de la música pianística de Pere Tintorer per a segell Unió Músics. La reedició de la discogràfica La ma de Guido el 2004 d’aquest CD va ser candidat al premi al millor intèrpret de música clàssica als “Premios de la música de la Academia de las Artes y las Ciencias de la música”. Ha actuat com a solista amb la Camerata “Sa Nostra”, Vlaamsee Academy, Orquestra Simfònica de Balears, Deutsch-Französische Kammerorquester i Kammerphillarmonie Baden-Württemberg, interpretant obres per a piano i orquestra de Bach, Mozart, Chopin, Saint-Saens, Poulenc i Bartok.
Ha produït i participat a nombrosos concerts pedagògics: el 2001 “El carnaval dels animals” de C. Saint-Saëns. El 2004 el montatge de l’espectacle “Pere i el llop”de Prokofieff i des de 2006 les produccions d’òpera en català “La Flauta Màgica” i “Les noces de Figaro” de Mozart així com “El barber de Sevilla” de Rossini, “Hansel i Gretel” de Humperdicnck i “El cas dels 3 porquets” de Mozart han aconseguit un gran èxit entre els escolars de Balears. Ha guanyat diversos premis com a solista de piano i en música de cambra arreu de Balears.
Ha treballat amb cantants com Ainhoa Arteta, Sabina Puértolas, Ketevan Kemklidze, Eduardo Aladrén, Markus Schäfer, Klaus Mertens, Daniel Kirch, Zoran Todorovich, Ana María Sánchez, Enric Martínez-Castignani, Montserrat Martí-Caballé, Luis Santana, Cecilia Lavilla-Berganza, Assumpta Mateu, Lluís Sintes, Vicenç Esteve, David Cervera, Joan Garcia Gomà, Guiomar Cantó, Maia Planas, Montse Melero, Ulrich Wand, Frédérique Sizaret, Marisa Roca, Waltraud Mucher, José Manuel Sánchez, Antoni Lliteres, Joan Laínez, Inma Hidalgo, Joan Miquel Muñoz, Andrea Jiménez, Marta Bauzá, Margarita Rodríguez, Josep Miquel Ribot, Fanny Marí, Tomeu Bibiloni, Joana Llabrés, Antonio Aragón, etc.
En el terreny docent, ha estat professor de piano, de música de cambra i actualment d’acompanyament de cant del Conservatori Professional de Música de Mallorca des de 1996 i també profesor del Conservatori Superior de Música i Dansa de les illes Balears de 2005-09.