18 MAIG 20 h Teatre Xesc Forteza


GEORGINA REYNER – mezzosoprano
MARIA CASADO – soprano
M. Victòria Cortès – piano

Venda anticipada: 12 €. El dia del concert: 15 €
www.generaltickets.es

Venda anticipada d’entrades:  llevat de festius,
Teatre Municipal Catalina Valls Passeig Mallorca, 9 (matins de 10 a 14 hs),
Punt d’Informació del Centre Històric c/ Almudaina, 9A (matins de 9,30-13,30h)
Mar i Terra Espai de Cultura c/ Sant Magi, 91 (tardes de dimarts a divendres de 18,30-21h i dissabtes de 10,30 a 13,30 h)
Venda general d’entrades : a Taquilla del Teatre Xesc Forteza (1h abans de començar)
www.cultura.palma.es

I Part

Monteverdi. L’Incoronazione di Poppea: “Pur ti miro”, duet Poppea/Nerone

Händel. Alcina: “Tornami a vagheggiar”, aria Morgana

Gluck. Orfeo ed Euridice: “Che farò senza Euridice”
Gluck. Orfeo ed Euridice: “Vieni! vieni: appaga il tuo consorte”,
duet Euridice/Orfeo

Mozart. Le Nozze di Figaro: “Non so più cosa son”
Mozart. Le Nozze di Figaro: “Venite, inginocchiatevi”, aria Susanna
Mozart. Le Nozze di Figaro: “Aprite, presto aprite”, duet Susanna/Cherubino

Mozart. La Clemenza di Tito: “Parto, parto, ma tu, ben mio” aria Sesto
Mozart. La Clemenza di Tito: “Ah perdona il primo affetto”  duet Servilia/Annio

II Part

Rossini. La Donna del Lago: “Vivere io non potrò” duet Elena/Malcolm

Bellini. I Capuleti e i Montecchi: “Lieto del dolce incarco” aria Romeo
Bellini. I Capuleti e i Montecchi: “Oh! Quante volte” aria Giulietta
Bellini. I Capuleti e i Montecchi: “Vieni, ah! Vieni, e in me riposa” duet Giulietta/Romeo

Verdi. Un Ballo in Maschera: “Saper vorreste” aria Oscar

J. Strauss. Die Fledermaus: “Ich lage” aria Orlofsky
J. Strauss. Die Fledermaus: “Mein Herr Marquis” aria Adele

R. Strauss. Der Rosenkavalier: Finale, duet Sophie/Octavian

Georgina Reyner Saurí  - mezzosoprano

Nascuda el 1979 a Sant Feliu de Guíxols.
Llicenciada en filosofia per la UdG i professora de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols.
Als 20 anys comença a estudiar cant a Barcelona amb la soprano Maia Mayska. Ha realitzat cursos i masterclass amb diversos cantants: Mhairi Lawson, Nancy Argenta, Gerd Türk, Mark Padmore, Lynn Dawson, David Willson-Johnes, David Russell, Ana Luisa Chova i Mitsuko Shirai, entre d’altres.
Ha estat finalista en el Concurs per a joves intèrprets dels Amics de L’ Òpera de Sabadell (2005), Concurs de Música de Cambra de Castellterçol (2005), Concurs Joan Massià (2008), Gala Lírica de Premià de Mar (2010).
Com a solista ha cantat sota la direcció de Lluís Caballeria, Carles Coll, Christian Curnyn, Lorenzo Coppola, Carles Magraner, Xavier Sans i també realitzat concerts dins la secció de Joves Intèrprets del Festival de música de la Porta Ferrada de (S.F.G) amb diferents projectes.
Actualment continua la seva formació amb el mestre repertorista  Enrique Ricci i la soprano Ana Mª González.

MARIA CASADO – soprano
Nascuda a Palma de Mallorca al 1982, comença la seva formació musical a la seva ciutat natal abans d’entrar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, on finalitza els seus estudis al juny del 2004 obtenint la Menció d’Honor de Cant. Actualment continua els seus estudis de tècnica i interpretació vocal amb Ana Mª González i de repertori amb el Mtre Enrique Ricci. Ha rebut consells d’importants figures com Nancy Argenta, Gerd Türk, Sylvia Geszty i Cheryl Studer.

Ha oferit concerts i recitals a distints llocs de Catalunya (Teatre Auditori de Granollers, Catedral de Barcelona, Monestir de Pedralbes,…), Aragó, Castella o Balears (Teatre Principal de Palma, Auditòrium de Palma, Teatre Xesc Forteza, Claustre de Sant Domingo de Pollença, CC Can Ventosa d’Eivissa,…). Ha sigut premiada a diferents concursos, com la III Gran Gala Lírica de Graus (Huesca) i la Gala Lírica de la Residència Universitària Sant Raimon de Penyafort (Barcelona) obtenint en ambdós llocs el primer premi, o la Primavera Lírica de Premià de Mar (Barcelona) on ha sigut guardonada en tres ocasions. Al Curs Internacional Camerata Sant Cugat 2011 va obtenir una Menció d’Honor.
Entre les obres que ha interpretat destaquen, a l’àmbit sacre, la Missa de Coronació de W. A. Mozart, l’Stabat Mater i el Magnificat de G. B. Pergolesi, el Réquiem de G. Fauré, el Gloria de A. Vivaldi, la Messe de Minuit de M.A. Charpentier, Les Set Últimes Paraules de Crist de J. Haydn i la gravació de la Missa Angelorum de J. Cererols. A l’àmbit líric, els rols d’Olympia (“Les Contes d’Hoffmann”, J. Offenbach), Marie (“La Fille du Régiment”, G. Donizetti), Adina (“L’Elisir d’Amore”, G. Donizetti), Susanna (“Le Nozze di Figaro”, W. A. Mozart), les distintes parts de soprano al “King Arthur” de H. Purcell, Raquel (“El Huésped del Sevillano”, J. Guerrero), Gretel (“Hänsel und Gretel”, E. Humperdinck) i la part de soprano solista al “Carmina Burana” de C. Orff. Des del 2010 col·labora de forma habitual a la Temporada d’Òpera del Teatre Principal de Palma.

M. VICTÒRIA CORTÈS – piano
Nasqué a Palma de Mallorca el 1972.Començà els estudis de piano amb Carme Cortès al Conservatori de les Balears, els perfeccionà amb Emili Muriscot, cursà els Grau Superior al Conservatori del Liceu de Barcelona amb el pianista Ramon Coll i rebé els consells de l’insigne pianista Imre Rohmann al Mozarteum de Salzburg. Habitualment realitza concerts a les Illes Balears (Auditòrium i Teatre Principal de Palma, com a solista a la temporada de l’Orquestra Simfónica de les Illes Balears al 1997 i 2000 i als festivals internacionals de Deià, Cel.la Chopin de Valldemossa, Antoni Lliteres d’Artà, de’s Plà de Mallorca, Concerts de Primavera d’Inca, Clásicos del Siglo XX, Festival d’Hivern, Hivern a Mallorca), Catalunya (Cripta Gaudí, Auditori de Caja Madrid, Auditori del Corte Inglés, Palau Moja i al Conservatori del Liceu), Àustria (Hochschule Mozarteum i Schloss Leopoldskron) i Bulgària (Festival de Primavera de Sofia). Ha actuat com a solista amb la Kammerphillarmonie Baden-Württemberg , l’Orquestra Simfònica de Balears i amb l’Orquestra Simfònica “Szene 90?, interpretant concerts per a piano i orquestra de Bach, Mozart, Schumann, Liszt, Saint-Saens i Bartók. El 1994 obtingué el II premi del Concurs Internacional de piano d’Eivissa, el 1995 guanyà el III Concurs de Piano “Antoni Torrandell”. Dins el camp de la música de cambra ha realitzat una gran activitat acompanyant a personalitats musicals com Javier Bonet o Manuel Miján, així com treballant amb diverses agrupacions estables. D’entre aquestes destacar els dos CDs amb el duet Blanco-Cortès, l’enregistrament d’un CD amb primers enregistraments mundials de l’obra cambrística de Pere Tintorer amb el Trio Reger l’any 2000 i un altre CD amb la soprano Joana Llabrés dedicat a música de dones compositores contemporànies l’any 2002. Ha realitzat diversos concerts pedagògics arreu de Mallorca. Com a docent, ha estat durant tres anys professora acompanyant d’instrument. Actualment és profesora de repertori de cant al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.