Òpera en català per a públic familiar.

Club Pollença 18 d’ABRIL a les 18 h Preu: 8 €

Sala Dante 19 d’ ABRIL a les 12 h Preu: 8/10 €

Venda anticipada: Musicasa Conservatori i La Ludoteca Pollença

Hansel i Gretel ens conta com la unió fa la força i així es superen les dificultats amb més facilitat. És la història de dos infants als què la gola i el mal comportament porta grans problemes. La seva astúcia i col.laboració els lliurarà d’una bruixa malvada i d’un destí fatal.
La música del compositor alemany tardoromàntic i assistent de Richard Wagner, Engelbert Humperdinck (1854-1912) serveix per contar-nos aquesta història que escoltarem en una versió de 45-50 minuts de durada cantada i xerrada en català amb quatre cantants que interpreten set personatges de l’òpera. L’orquestra s’ha reduït al piano.
Hansel i Gretel són dos infants una mica desobedients. Quan la mare s’enfada amb ells els envia a cercar maduixes al bosc sense saber que allà hi viu la bruixa golafre, una bruixa que es menja els nins. Es fa de vespre i els nins s’espanten perquè no troben el camí de tornada. Més tard descobreixen una caseta de xocolata i pastissos. La tasten sense saber que pertany a la bruixa golafre qui els fa un encanteri perquè no puguin fugir. Se’ls vol menjar però ells  la fiquen dins el forn.
Després de tres produccions operístiques en català d’EUROCLÀSSICS –La flauta Màgica de Mozart (2006), El barber de Sevilla de Rossini (2008) i Les noces de Figaro de Mozart (2009)- les directores de les dues darreres produccions ens porten l’òpera més infantil de les estrenades fins ara. Edat recomanada: de 5 a 12 anys

 


Fitxa artística:

Direcció d’escena: Euge Corbacho
Direcció musical: M. Victòria Cortès
Hansel: Irene Mas – soprano
Gretel: Maria Casado – soprano
Bruixa i mare: Inma Hidalgo – soprano
Pare i mag: Pere Joan Costa – tenor
Piano: M. Victòria Cortès
Il.luminacio: Toni Adrover