9 de setembre a les 21h al monestir de la Concepció

 

Compra tus entradas en GIGLON.COM

 

Taquilla oberta una hora abans del concert.

I part

Che fiero momento “Orfeo i Eurídice” C. W. Gluck

Non curo l’affetto, ària de concert                 W. A. Mozart

Qual guardo il cavaliere “Don Pasquale” G. Donizetti

Entracte “Carmen”    (piano) G. Bizet

Air des Bijoux “Faust”                            Ch. Gounod

Cançó a la lluna “Rusalka”                        A. Dvorák

II part

Marinela, Marinela “La canción del olvido”                J. Serrano

La canción de la paloma “El barberillo de Lavapiés” F. A. Barbieri

Carceleras “Las hijas del Zebedeo”                    R. Chapí

Intermedi “La boda de Luis Alonso” (piano)              G. Giménez

Noche hermosa “Katiuska”                        P. Sorozábal

La petenera “La marchenera”                        F. Moreno Torroba

 

MAIA PLANAS, soprano

Nascuda a Palma de Mallorca, comença els seus estudis de cant amb Marisa Roca. Continua la seva formació a càrrec de la mezzosoprano Sylvia Corbacho. Obté el títol Professional de Cant pel Conservatori de Música i Dansa de les Illes Balears. Cursa estudis superiors de cant a la Hochschule für Musik Köln a Alemanya amb Edda Moser i Arthur Janzen.
Cal destacar la participació en produccios com el Lobgesang de Mendelssohn, el Magnificat de Bach al Palau de la Música Catalana, la Missa Nelson de Haydn a l’Auditori Josep Carreres de Vilaseca, la Novena Simfonia de Beethoven al Teatre Grec de Barcelona així com el Messiah de Händel a Saint André (França).
Fou membre del grup vocal de la “Junge Kammeroper Köln” a Alemanya durant les temporades 2001 i 2002. Participa en les produccións del Gran Teatre del Liceu per al públic familiar, “La Ventafoncs”, “Hansel i Gretel”, “La Primera Cançó” i la recent estrenada “Guillem Tell”. Ha participat com a solista a les òperes Carmen de Bizet (2012), Tourandot de Puccini (2013 i 2014) i Rigoletto de Verdi (2014) organitzades pel Teatre Principal de Palma.

 

M. VICTÒRIA CORTÈS – piano

Nasqué a Palma de Mallorca el 1972.Començà els estudis de piano amb Carme Cortès al Conservatori de les Balears, els perfeccionà amb Emili Muriscot, cursà els Grau Superior al Conservatori del Liceu de Barcelona amb el pianista Ramon Coll i rebé els consells de l’insigne pianista Imre Rohmann al Mozarteum de Salzburg. Habitualment realitza concerts a les Illes Balears (Auditòrium i Teatre Principal de Palma, com a solista a la temporada de l’Orquestra Simfónica de les Illes Balears al 1997 i 2000 i als festivals internacionals de Deià, Cel.la Chopin de Valldemossa, Antoni Lliteres d’Artà, de’s Plà de Mallorca, Concerts de Primavera d’Inca, Clásicos del Siglo XX, Festival d’Hivern, Hivern a Mallorca), Catalunya (Cripta Gaudí, Auditori de Caja Madrid, Auditori del Corte Inglés, Palau Moja i al Conservatori del Liceu), Àustria (Hochschule Mozarteum i Schloss Leopoldskron) i Bulgària (Festival de Primavera de Sofia). Ha actuat com a solista amb la Kammerphillarmonie Baden-Württemberg , l’Orquestra Simfònica de Balears i amb l’Orquestra Simfònica “Szene 90?, interpretant concerts per a piano i orquestra de Bach, Mozart, Schumann, Liszt, Saint-Saens i Bartók. El 1994 obtingué el II premi del Concurs Internacional de piano d’Eivissa, el 1995 guanyà el III Concurs de Piano “Antoni Torrandell”. Dins el camp de la música de cambra ha realitzat una gran activitat acompanyant a personalitats musicals com Javier Bonet o Manuel Miján, així com treballant amb diverses agrupacions estables. D’entre aquestes destacar els dos CDs amb el duet Blanco-Cortès, l’enregistrament d’un CD amb primers enregistraments mundials de l’obra cambrística de Pere Tintorer amb el Trio Reger l’any 2000 i un altre CD amb la soprano Joana Llabrés dedicat a música de dones compositores contemporànies l’any 2002. Ha realitzat diversos concerts pedagògics arreu de Mallorca. Com a docent, ha estat durant tres anys professora acompanyant d’instrument. Actualment és profesora de repertori de cant al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.