Marta Bauzà-Soler
Inma Hidalgo
Irene Mas
Francesc Blanco – piano

Fent homenatge al tipus de concert i repertori dels 3 tenors, repetim enguany la proposta, substituint els tenors per les sopranos.

PALAU DE CONGRESSOS D’EIVISSA, Sta. Eulàlia del Riu

27 DE DESEMBRE A LES  21 h  Preu: 15 euros

Venda anticipada: Tendes Holidays a Sta. Eulàlia (C/ San Jaime, 76)  i Holy-sport Eivissa (Av. Ignacio Wallis, 5)

VENDA ONLINE:  https://www.4tickets.es/PalauCongressosEivissa/public/janto/

SALA DANTE

29 DE DESEMBRE A LES  18 h  Preu: 15 euros

amb Pro Musica Chorus de Sóller. Director: Pep Alarcón

Amb la teva entrada, una consumició de benvinguda per cortesia de Rullán Navarro

Venda anticipada a Musicasa Conservatori i Tot Clàssic

Entrada reduïda: 12€ (Club Social Dante, Passione Lírica, Ciudadanos Europeos, alumnes i professors del conservatori professional i superior. Imprescindible acreditació).

Programa

I

Marinela de La canción del olvido                                  J. Serrano
Les filles de Cadix                                                       Delibes
La canción de la paloma d’El barberillo de Lavapiés                    F. Asenjo Barbieri

Una donna a quindici anni de Cosí fan tutte                    W. A. Mozart
Casta Diva de Norma                                                   V. Bellini

Il faut partir de La figlia del regimento                          G. Donizzetti
Havvi un Dio che in sua clemenza de Maria de Rohan     G. Donizzetti
Je dis que rien ne m’épouvante de Carmen                    G. Bizet

O sole mio                                                                  E. di Capua

II

I Dreamed a dream d’Els Miserables                                            A. Lloyd Weber
Think Of Me d’El Fantasma de l’òpera
Memory de Cats 

         

O mio babbino caro de Gianni Schicchi                            G. Puccini
Tu che di gel sei cinta! de Turandot
Mi chiamano Mimi de La Bohème 

Poupurri de cançons populars                                        Varis autors

MARTA BAUZÀ-SOLER – soprano
Nascuda a Pollença, on als 7 anys inicía els seus estudis musicals a l’Escola municipal de Música de Pollença en l’especialitat de Clarinet amb Virgilio Camarasa.
Al 2002 entra a formar part com a soprano de la Camerata Pollencina. Uns anys després comença els estudis de cant al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb la soprano Mª Angels Miró. Continua al Conservatori Superior de Música del Liceu (Barcelona) amb la soprano Carmen Bustamante. També ha realitzat classes amb la soprano Ulrike Sonntag (Stuttgart) i amb Gabriele Fuchs (München).
Forma part del Cor Jove dels Països Catalans.
Ha assistit a master-class amb el pianista Dalton Baldwin, la soprano Montserrat Caballé, el tenor Jaume Aragall, amb el baix-baríton Joseph van Damme.
Actualment segueix els seus estudis superiors a la Staatliche hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart amb el tenor Francisco Araiza.

INMA HIDALGO – soprano
Nascuda a Barcelona, començà la seva formació musical i teatral l’any 2002 en la Fundaciò del Teatre Principal de Palma, ingressant com a membre del Cor Juvenil i de l’ Aula Teatral, amb el professor Carles Pujols, on realitzà diferents obres teatrals i musicals destacant “La vida en un instant” i “Una nit de Musicals”.
Des del 2005, forma part del Cor Titular del Teatre Principal, col.laborant en els diferents muntatges de les Temporades d’Ópera del teatre.
Actualment, estudia cant en el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca, amb la professora Joana Llabres, i cursa Magisteri Musical a la UIB.
Ha interpretat el rols de patge en l’ópera “Rigoletto” de Verdi, Novizzia “Suor angelica” de G.Puccini, Rosita “Luisa Fernanda” de F. M. Torroba, Encarna “La Revoltosa” de R. Chapí, Marcellina “Les Noces de Fígaro” de W.A. Mozart  i Mare/Bruixa  “ Hansel i Gretel” de Humperdinck i “El cas dels 3 porquets” amb la companyia Euroclassics, sota la direcció de Mª Victoria Cortés.
També ha participat en l’òpera “Le astuzzie femminili” de D. Cimarosa i “El príncep i la dama” produïdes pel Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca, sota la direcció de M.Victòria Cortès i Antoni Aragón. 

IRENE MAS - soprano
Neix a Palma de Mallorca l’any 1989, i comença els seus  estudis musicals de violí als 6 anys. Posteriorment entra al Conservatori professional de música i dansa de Palma, on acabarà el grau professsional. Obtenent menció honorífica al premi extraordinari de fi de grau. Més  tard començarà també  els estudis de cant.
Ha rebut clases de cant dels mestres Antoni Aragón, Francisco Valls, Judith Borràs, Ben Smolder, Hope Koehler i Tedrin Lindsay i ha assistit al curs internacional de música de la UIB.
Forma part dels cors del Teatre Principal de Palma, amb els quals ha tengut l’oportunitat de participar a un gran nombre d’òperes, treballant també  com a regidora d’escena (la Bohème 2010). També al Teatre Principal ha participat a les aules Teatrals, interpretant  espectacles com “Una nit de  musicals”, “Òpera soiré” o “Leonce i Lena”.
Col·labora habitualment amb distintes formacions, com la Capella Mallorquina o el corEuroclàssics, i ha realitzat les òperes “ Júpiter i Semele”(Eivissa) i “El Arca de Noé”(Teatre Principal Palma).
Ha participat als recitals de cant i de música de cambra del Tour 2010, al Centre Cultural Sa Nostra i al Teatre de Capdepera.
Finalitzà els estudis professionals decant amb el mestre Antoni  Aragón al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca i el Grau Superior de violí amb els mestres Agustín León Ara i Jose M. Álvarez Losada, a la vegada que realitzà cursos de perfeccionament  de violí, música de cambra i violí barroc. Acyualment cursa els estudis superiors de cant al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb Carmen Bustamante.
Forma part de l’orquestra Barroca Ars Musicae i de la Jove Orquestra de Balears, a part de nombroses col.laboracions amb altres orquestres, com la OJIPC o la  Jove Orq. Barroca de Mallorca. Ha tocat sota la batuta de  mestres com Salvador Brotons, Felipe Aguirre, Philipe Bender, Mario Margliota, Salvador Mas, Alfons Reverté, Manel Valdivieso, Josep Caballé, Ernest Martínez Izquierdo, o Enrique Garcia Asensio i acompanyant a cantants de prestigi com Plácido Domingo o Joan Pons.

FRANCESC BLANCO - piano
Nascut a Palma de Mallorca el 1970.Va començar els estudis de piano al Conservatori de Balears i el 1993 finalitzà el Grau Superior de piano amb les màximes qualificacions al Conservatori de València, després d’estudiar amb Emili Muriscot a Palma i amb Ramon Coll al Conservatori del Liceu de Barcelona. Posteriorment cursà estudis de perfeccionament amb Imre Rohmann durant dos anys al Mozarteum de Salzburg. Ha realitzat nombrosos concerts tant com a solista o en distintes agrupacions de cambra, posant esment els darrers anys al repertori per a piano a quatre mans i dos pianos actuant a les Illes Balears (Auditorium i Teatre Principal de Palma, solista a les temporades de l’Orquestra Simfònica de Balears en 1994, 1997 i 2000, i a gairebé tots els festivals de música clàssica de Balears: Festival d’Hivern, Concerts a l’Herba, Festival Internacional de Deià, Festival Internacional Antoni Lliteres, Festival Internacional d’Eivissa, Clásicos del Siglo XX de la Fundació March, Cel.la F. Chopin de Valldemossa, Serenates d’Estiu de Son Servera, Setmana de Música de Felanitx, Concerts de Primavera d’Inca), Catalunya (Auditori de Caja Madrid, Cripta Gaudí, Auditori d’Horta-Guinardó, Ajuntament i Mercat de Música de Vic) , Itàlia (Associació F. Chopin de Caserta i Gira per Umbria), Àustria (Mozarteum i Schloss Leopoldskron de Salzburg) i Alemanya (gira amb la Deutsch-Französische Kammerorquester), Festival de primavera de Sofia (Bulgaria), Festival Carniola i Festival Tartini d’Slovènia. Ha enregistrat per a Ràdio Nacional, Catalunya Música i TVE-Balears i com a integrant del duet Blanco-Cortès ha editat dos Compact-Disc. El primer per al segell ONA Digital, amb primers enregistraments mundials d’obres de Tintorer, Samper, Mas Porcel i Guinovart i el segon amb obres per a piano sol i la primera edició mundial de l’integral per a piano a quatre mans de F. Chopin per a segell Unió Músics. Ha enregistrat un CD amb primers enregistraments mundials de la música pianística de Pere Tintorer per a segell Unió Músics. La reedició de la discogràfica La ma de Guido el 2004 d’aquest CD va ser candidat al premi al millor intèrpret de música clàssica als “Premios de la música de la Academia de las Artes y las Ciencias de la música”. Ha actuat com a solista amb la Camerata “Sa Nostra”, Vlaamsee Academy, Orquestra Simfònica de Balears, Deutsch-Französische Kammerorquester i Kammerphillarmonie Baden-Württemberg, interpretant obres per a piano i orquestra de Bach, Mozart, Chopin, Saint-Saens, Poulenc i Bartok.
Ha produït i participat a nombrosos concerts pedagògics: el 2001 “El carnaval dels animals” de C. Saint-Saëns. El 2004 el montatge de l’espectacle “Pere i el llop”de Prokofieff i des de 2006 les produccions d’òpera en català “La Flauta Màgica” i “Les noces de Figaro” de Mozart així com “El barber de Sevilla” de Rossini, “Hansel i Gretel” de Humperdicnck i “El cas dels 3 porquets” de Mozart han aconseguit un gran èxit entre els escolars de Balears. Ha guanyat diversos premis com a solista de piano i en música de cambra arreu de Balears.
Ha treballat amb cantants com Ana María Sánchez, Enric Martínez-Castignani, Assumpta Mateu, Lluís Sintes, Vicenç Esteve, Maia Planas, Montse Melero, Ulrich Wand, Frédérique Sizaret, Josep Miquel Ribot, Fanny Marí, Tomeu Bibiloni, Joana Llabrés, Antonio Aragón, etc.
En el terreny docent, ha estat professor de piano, de música de cambra i actualment d’acompanyament de cant del Conservatori Professional de Música de Mallorca des de 1996 i també profesor del Conservatori Superior de Música i Dansa de les illes Balears de 2005-09.